your shooter
page in constructions
By: omar farid roslee photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 18-Jan-2009 14:53 Email | Share | | Bookmark
saya mula berhenti di sini....


*mr.roboyo(business partner coming soon) n g-r

[size=9]daripada entry ini saya mula berhenti update dari fotopages..tggu kemunculan perpindahan saya ke blog baru yang skit lagi nk siap..hehe..kepada rakan2,kawan2,client2 n follower2 saya..nnt saya update untuk link blog saya..thank you so much!!!!...love u all!!!!


omarfaridroslee
+0177780619
+0179432385


Sunday, 11-Jan-2009 15:23 Email | Share | | Bookmark
outdoor potraiture coming soon


krool & naha


kitaorg pi jalan2 cherating mase aku free..saje wat potraiture 2 org nih..coming soon ya...hee


Friday, 26-Dec-2008 12:16 Email | Share | | Bookmark
modeling : yaya


*thanx yaya,thanx gezzeg n krew

nih yaya..nih gambar2 lama yang dulu ada shoot kt studio gezzeg,tp xupload coz ada polisi yg kena ikut..so skang dah bleh la..heheheh...thanx to gezzeg raja lanun n the geng!,nih skit2 je upload..tggu blog saya siap ok..nnt sy akan selalu update korang..peace!...love u all!!!!

+0177780619

+0179432385

omarfaridroslee


Thursday, 25-Dec-2008 20:31 Email | Share | | Bookmark
Dear all my follower,friend n beloved customer....



dalam masa terdekat ini saya akan berpindah alamat,bukan di fotopages lagi tp di blog baru saya yang masih lagi diproses(dah 85%),so kepada semua customer yang telah booking n baru nak booking bleh la pergi ke blog baru saya nanti..ok.tqvm!!...love u allll!!!!!!

+0177780619

+0179432385



omarfaridroslee


Tuesday, 2-Dec-2008 07:36 Email | Share | | Bookmark
kalian semua.......

saya terpaksa hold dulu fotopages ini dan saya akan stop update..sory untuk semua kawan dan follower saya..nnt ape2 saya akan update kt fotopages ini untuk berita selanjut nya...saya sekarang amat buzy dengan kerja2 yang bertangguh!,so sekarang saya tgh bertungkus lumus menyiapkan semua kerja dan masalah2 yang menimpa...apabila saya sudah ready saya akan update disini untuk makluman korang,terima kasih semua!!




omarfaridroslee


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net